Hej, får vi be om legitimation?

Den här webbplatsen innehåller information om alkohol. För att besöka den eller handla måste du ha fyllt 20 år.

Ja, jag är 20 år eller äldre

Jag är yngre än 20 år

Mobilmenu
Hem
Om oss
Viner
Kontakta oss
Mobilmenu

Viner

Då vi enbart jobbar med små utvalda gårdar så krävs det en träff och en smakupplevelse för att förstå vinernas potential.

Varför Valdobbiadene D.O.C.G

Idag har "Prosecco" blivit en generaliserad term, med risk för att göra den banal, avbryta historien och vinframställningen från kullarna i Valdobbiadene. Med anledning av detta är det viktigt att förstå vinets territoriella identitet. Valdobbiadene DOCG är svaret på hur en prosecco skall smaka.

Aosta

Den minsta regionen i Italien har en liten men naggande god produktion av annorlunda och mycket trevliga viner. Druvor och resultat som inte ens de flesta italienare har testat.

Roero

Kullarna i Roero levererar den absolut bästa Barberan och den något mindre kända vita druvan Arneis. Denna gamla sjöbotten är kalkrik och väldränerad vilket ger druvorna tydligare smaker med underbara resultat som följd.

Langhe / Barolo

Här kan man fördjupa sig hur mycket som helst, men det viktigaste är att en familjeägd traditionell vingård med århundrade i ryggen vet, vilken sluttning som ger bästa druva och optimalt vin, just det året.

Hemsidan är skapad av Kimsoft Media AB